۱۳۸۴ فروردین ۱۹, جمعه

حداد عادل، حدداد يا عادل؟

اخراج يک خبرنگار از مجلس، به خودی خود هيچ اشکالی ندارد. همانطور که آقای خاتمی، در دوران رياست جمهوری خود يکبار کانديدای رياست جمهوری اين دوران – آقای لاريجاني- را از کابينه اخراج نمود. مهم علت آن است. اگر زياده اهل تحليل نباشيم، و صرفاً به استباط معمول روی آوريم، حکماً اين خبرنگار، کاری کرده يا خبری انتشار داده است که برخی از راهيافتگان مجلس را مغموم و عصباني ساخته است. موضع گيری شتابزده هيات رئيسه مجلس نيز حاکی از عمق عملکرد اين خبرنگار است. پس از اطاله کلام خودداری ورزيده توجه خود و دوستان را به چگونگی اطلاع رسانی اين خبرنگار جلب مي نمايم. اميد است با اعتراض گسترده ای که به نوع برخورد رياست مجلس گرديده است، ايشان بخشي از نام خانوادگی پر مسمايشان را به اثبات برسانند.

وفات کوروش کبير

ديروز چندين وچندبار گوشی موبايلم با صدای دل انگيز اس.ام.اس به صدا درآمد. گذشته از اينکه موضوع اين پيام های کوتاه توسط بنده تحقيق نشده اما، با بسياری از پيامهای کوتاهی که تا ان موقع دريافت کرده بودم توفير داشت. آن به اصطلاح اس.ام.اس به قرار زير است:

« امروز، سالگرد وفات کوروش کبير است. مردی که 2533 سال پيش به انسان بودن افراد احترام می گذاشت.»

عاقبت، دود از کنده برخيزد آقای مزروعی!

روز 17 فروردين 84، هنگامی که آقای مزروعی قصد خروج از کشور را داشت، پاسپورت ايشان جلب و خود به نزد خانواده و از جمله حنيف بازگشت. آقای مزروعی هم در اعتراض به اين عمل مجدداً چون هميشه، دست به نگارش نامه ای به رييس قوه قضاييه زده و به ممنوع الخروجی خويش اعتراض نموده است.
من از علي آفای مزروعی به دليل پايبندی به نامه نگاری بسيار خوشم مي آيد خصوصاً اين نامه آخر که نيم نگاهي هم به نامه های قبلی دارد. توصيه مي کنم اين پست اخير وبلاگ آقای مزروعی را مطالعه فرماييد، چرا که بذر اميد را در دل تک تک ما خواهد پاشيد.

خاکسپاری پاپ
اگر موفق به دريافت تصاوير مراسم خاکسپاری پاپ شده باشيد، چند نکته کوتاه از ذهنتان عبور خواهد کرد:
*جوانان حضور فعال داشته و گاهاً در حال گريه بودند.
* فدرتمندان دنيای سياست از سراسر جهان حضور داشتند و مجبور بودند مراسم عجيب و غريب و چندساعته را تحمل کنند. آيا اين قدرت دين را انکار ناپذير نمی کند؟
* حضور آقای خاتمی در بين شخصيتهای برتر جهان، احساس خوشايندی را به آدمی می داد. معلوم است که هر گاه سران ما در بعد جهانی تصميم درستی بگيرند همين احساس به هر ايراني دست خواهد داد.
* رييسان جمهور ايران و آمريکا ، بار ديگر کنار هم قرار گرفتند، ديروز کلينتون در سازمان ملل و ابتدای رياست جمهوری آقای خاتمی و امروز، در انتهای دوران پر فراز و نشيب و مرگ رييس مذهب مسيحيت.
*تصورش را بکنيد تعدادي ايرانی مسلمان به نشانه حمايت از تفکرات صلح جويانه پاپ ، در اين مراسم حضور فعال داشته و به عنوان مبتکران نظريه ی گفتگوی تمدنها، ندای صلح جهانی سر می دادند.
* يک نکته مهم هم قوياً به ذهن متبادر مي گشت و آن اينکه مسيحيت با اجرای اين مراسم، جهانی بودن خود را به رخ عالميان کشيد.

0 نظرات: